SelfBack på DokkX

Rygproblemer er en almindelig lidelse, der påvirker mange menneskers daglige liv.

Med den stigende efterspørgsel på gode behandlingløsninger, og samtidig manglende resourcer i sundhedssystemet, er der et konstant behov for at finde løsninger, der er både sikre og effektive.
SelfBack er verdens første app, som giver dig en klinikker i lommen og hjælper, guider og motiverer dig til færre ryg smerter.

Vil du have adgang til SelfBack?
Udfyld vores spørgeskema

Hvem samarbejder vi med?

I løbet af årene har vi hos SelfBack haft æren af at arbejde med nogle af de største internationale bidragsydere og aktører inden for sundhed og sundhedsforskning.

NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logoKeele University. Impact Accelerator Unit
NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logoKeele University. Impact Accelerator Unit

Funktioner

Hvad kan SelfBack appen?

Med SelfBack appen bliver din vej til færre rygsmerter nem og effektiv:

Vi hjælper dig igang

Hvert skridt tæller, især når det kommer til din sundhed. Med SelfBack appen får du ugentlige skridtmål baseret på din egen fysiske aktivitet. Uanset om du er nybegynder eller allerede er aktiv, hjælper vi dig med at skubbe grænserne på en sund og balanceret måde.

Øvelser der Gør en Forskel

Rygsmerter kan være komplekse, men løsningen behøver ikke at være det. Vores app anbefaler specifikke styrke- og smidighedsøvelser baseret på dine behov og forudsætninger. Vores øvelser er designet til at styrke din ryg og øge din fleksibilitet, så du kan bevæge dig frit og uden smerte.

Viden ved Fingerspidserne

Det er nemmere at tackle udfordringer, når du forstår dem. Derfor giver SelfBack appen dig daglige oplysninger om lændesmerter, hvad der forårsager dem, og hvordan du bedst kan håndtere dem. Med denne viden kan du tage kontrol over din situation og træffe bedre beslutninger for din sundhed.

Mere end Bare Øvelser

Helbred er mere end bare fysisk aktivitet. Med SelfBack appen kan du også udforske vores beroligende mindfulness-lydfiler, der hjælper dig med at slappe af og reducere stress. Derudover kan du sætte påmindelser for at sikre, at du får den dybe, genoprettende søvn, din krop har brug for.

Belønninger for Dine Anstrengelser

Hver indsats fortjener anerkendelse! Som en sjov bonus kan du samle badges og belønninger, når du følger vores anbefalinger. Se dem som tegn på din fremgang og som motivation til at fortsætte din rejse mod bedre helbred.

Din Sundhed, Digitaliseret

I den digitale tidsalder fortjener du en app, der kan holde trit med din udvikling. Med SelfBack appen følger vi dine fremskridt, og tilpasser hele tiden indholdet, så det passer til dig. Dette sikrer, at du får de mest nøjagtige og relevante råd, der passer til din livsstil.

Physician

Dokumenteret Effect

SelfBack har vist dokumenterbare og betydelige effekter på patienter med uspecifikke lænderygsmerter, herunder:

38% reduktion i gennemsnitlig smerte

14% bedre egenhåndtering af smerte

39% reduktion af maksimum smerte

Læs Vores RCT