Karriere hos SelfBack

I sin nuværende form er SelfBack en Odenseansk start-up der har sine rødder solidt plantet på Fyn, med lokal indsigt og globalt udsyn. For nuværende er vi 10 medarbejdere, som sidder med mange forskellige opgaver.

Et job i SelfBack vil byde på en fleksibel og tillidsbaseret hverdag med stort ejerskab over de opgaver hver medarbejder sidder med, og du vil komme til at agere ekspert indenfor dit område.  Da vi er et lille team, er der meget kort fra tanke til handling, og der er rig mulighed for at præge hverdagen, komme med input til morgendagen og drage fælles erfaringer af gårsdagen.

The interior of an office.

Hvis du kan nikke ja til følgende...

... Jeg kunne godt tænke mig at være med til at ændre dagligdagen for de mange

... Det digitale sundhedsvæsen er en stor del af fremtiden

... Jeg ville elske at arbejde hos en first mover på et umodent market

... Teknologi, sundhed og samspillet imellem interesserer mig...

... ’Can-do-attitude’, ’ja-hatten’ og ’gå-på-mod’ er generelt en del af din personlighed...

Så kan SelfBack tilbyde...

... Al arbejde udføres på nye Apple-produkter

... Fuld disponering over hverdagen med fuld flextid, så længe opgaverne fuldføres.

... Muligheden for at arbejde med et marked (Digital Health) der er projiceret til at have en vækstrate på over 28% årligt de næste 10+ år.

... Store lyse lokaler tæt på motorvejen og tæt på offentlig transport i Odense SØ

... Boutique gourmetkaffe på kanden til dig der ikke gider filterkaffe og alm. corporate-kaffeløsninger

... Rigeligt benyttet bordfodboldbord og (gratis) fitnesslokale, samt en række sociale arrangementer i løbet af året (Halloween-fest, Super Bowl-aften, Biografture, Jule- og Påskefrokost, Skitur, Gamingaftener, Fredagsbar osv.)

... Et tæt knyttet hold af dedikerede og motiverede medarbejdere der er fast besluttet på at missionen SKAL lykkedes!

Ledige stillinger

Vi leder altid efter det gode match, så selvom en bestemt stilling ikke er slået op, er du altid så hjertelig velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller kontakte os på contact@selfback.dk.
Og når vi siger vi altid leder efter det gode match, så mener vi det! Spring ud i det, tag chancen og send et ærligt CV samt en motiveret ansøgning på maks 1 side til os. Hvem ved? Måske er det præcis dig vi kan se i en given stilling!

… Det var i hvert fald sådan vi endte med at ansætte en historiker :)

Ansøg uopfordret

Du er velkommen til at sende os dit CV, ansøgning og portfolio

Send uopfordret ansøgning

Arrow

Arbejdet hos SelfBack

Hos SelfBack vægter vi fleksibilitet og gensidig tillid enormt højt. Derfor er der også mulighed for at flexe som det passer ind, så længe opgaverne bliver fuldført og deadlines overholdt. Vi arbejder fokuseret som ’eksperter’ på eget område, og agerer derfor som individuelle knudepunkter i projekter m.v., i en større sammenhæng.

Det er derfor vigtigt for os, at vi alle løfter i flok, da alle i virksomheden er afhængige af hinanden på den ene eller anden måde. Udfordringen er, at Digital Health, specielt i app-form, er helt ubetrådt jord på rigtigt mange markeder; derfor er det vigtigt at se muligheder frem for begrænsninger – og virkeligt fejre det, når der er succes!

A foosball table.