Tilgængelighedserklæring

Selfback er forpligtet til at sikre digital tilgængelighed for alle, inklusiv personer med handicap. Vi forbedrer løbende brugeroplevelsen for alle og anvender relevante tilgængelighedsstandarder.

Overensstemmelsesstatus

Internet Indhold Tilgængelighedsretningslinjerne (WCAG) definerer krav for designere og udviklere for at forbedre tilgængelighed for personer med handicap. Det definerer tre niveauer af overensstemmelse: Level A, Level AA og Level AAA. SelfBack er i delvis overenstemmelse med WCAG 2.1 level AA. Delvis overenstemmelse betyder, at nogle dele af indholdet ikke er i fuld overenstemmelse med tilgængelighedsstandarden. Der bliver løbende arbejdet på at forbedre tilgængeligheden af SelfBack-tjenester.

Human Interface Guidelines

SelfBack følger designretningslinjerne, som de er beskrevet i Human Interface Guidelines, for at sikre høj tilgængelighed og brugervenlighed.

Feedback

Vi tager glædeligt imod feedback om tilgængeligheden af SelfBack og dets tjenester. Giv os venligst besked, hvis du støder på tilgængelighedsbarrierer, ved at skrive til contact@selfback.dk

Vi forsøger at svare på feedback inden for 24 timer i løbet af arbejdsdage.

Klar til at sætte SelfBack i spil?

Tag kontakt til vores regionale repræsentanter for at høre nærmere om SelfBacks muligheder vedrørende områder som distribution, godtgørelse af sundhedsudgifter og meget mere.
Eller udfyld kontaktformen

Tyskland

Customer Sales
sales@selfback.dk

USA

Customer Sales
sales@selfback.dk

UK

Ken Garner, Country Manager
kengarner@selfback.dk

Frankrig

Niels Onteniente, Country Manager
nielso@selfback.dk

Global

Søren Kleberg, CEO
soren@selfback.dk