Få SelfBack til dine medlemmer

Få dine medlemmer til at tage aktivt medejerskab i behandlingen af deres lænderygsmerte ved hjælp af SelfBack-appen, og forbedr behandlingen markant.

Kontakt vores team
SelfBack app on iPhone dotted

Dokumenterbar effekt

I et ekstensivt randomiseret kontrolleret forsøg har SelfBack en dokumenterbar og signifikant effekt på patienter med ikke-specifikke lænderygssmerter, og kan dermed bidrage til en stor forbedring af den fysiske tilstand.

Physician

39% reduktion af maksimal smerte

14% bedre egenhåndtering af smerten

38% reduktion i gennemsnitlig smerte

Læs hele RCT-publikationen

Lær SelfBack at kende

SelfBack er den eneste rygapp på det danske marked med klinisk evidens. Se videoen for at forstå hvad det betyder for dig.

Hvem samarbejder vi med?

I løbet af årene har vi i SelfBack haft æren af at arbejde med nogle af de største internationale bidragsydere og aktører inden for sundhed og sundhedsforskning.

NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logo
NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logo

Medlemmer aktiveres uden for konsultationen

Medlemmer der aktivt engagerer sig i egenmestering af deres lænderygsmerter på daglig basis har en signifikant øget chance for en positiv effekt af deres behandling. Hjælp dine medlemmer med dette via SelfBacks dokumenterbare effekt!

SelfBack er et avanceret egenmestrings-system der er bygget på den nyeste viden indenfor behandlingen af lænderygssmerter. Derfor sikrer et tæt samarbejde med forskningsmiljøer kombineret med vores kunstige intelligens, en konstant opdateret database af viden og behandlingsplaner, som sikrer den absolut bedst mulige behandling.

To ældre mennesker glæder sig over en telefonoplevelse sammen.
Mand der glæder sig over en telefonoplevelse

Skræddersyet behandling til hver enkelt

SelfBack udarbejder et personligt egenmestringsprogram, som indeholder en træningsplan samt uddannelsesmateriale, alt sammen opdateret og justeret på ugentlig basis på baggrund af medlemmets evner og fremskridt.

Baseret på de Nationale Kliniske Guidelines

SelfBack består af følgende tre nøglekomponenter:

SelfBack app Step goal

Daglig aktivitet

SelfBack måler det antal skridt medlemmet er gået på daglig basis. Hver dag sættes et dagligt mål, som SelfBack motiverer medlemmet til at nå.

SelfBack app artikler

Uddannelse

Informative artikler og dagligt uddannende indhold, skræddersyet til hver enkelt, bidrager til at opnå den optimale egenmestring i behandlingsforløbet.

SelfBack app øvelse

Træningsprogram

Ugentligt opdaterede og personaliserede træningsprogrammer sikrer at det kun er de mest relevante og bedste øvelser der bliver tilbudt.

Lady with phone

Personaliseret behandling til dine medlemmer

Grundstenen i SelfBacks behandlingsstøtte er den kunstige intelligens, der gennem et stort katalog af tidligere succesfulde behandlinger, finder det bedste match til det enkelte medlem. Derved tilbydes medlemmet et forløb der på en lang række parametre er skræddersyet og har beviselig effekt.

Den kunstige intelligens foretager kontinuerligt justeringer baseret på medlemmets egne inputs og vil derfor altid tilbyde den sikreste, bedste og mest optimale behandlingsrute.

Introduktion af gode vaner og forebyggende tiltag

Længerevarende studier har vist, at mennesker der har lænderygsproblematikker ofte har tilbagefald igennem livet. Dog behandler systemet ofte problematikken som værende et engangstilfælde, og ikke en tilstand der kan komme tilbage senere.

Gennem at uddanne medlemmet i egenmestring og håndtering af smerten gennem gode vaner, reduceres risikoen for tilbagefald, og øger medlemmets mulighed for at håndtere små tilbagefald uden nævneværdig forskel i evnen til at fungere i dagligdagen.

Hand holding SelfBack iPhone mockup
Physician with papers

SelfBack er i overensstemmelse med de Nationale Kliniske Guidelines

Som kliniker eller udbyder af sundhedsforsikringer forventes det at behandlingerne der gives foregår i overensstemmelse med de relevante kliniske guidelines for optimal behandling. Problemet er bare, at ved at bruge en tredjepart forringes muligheden for at sikre sig dette.

Ved at SelfBack er direkte baseret på de Nationale Kliniske Guidelines, kan I føle jer helt sikre på, at den behandling der bliver betalt for, bliver leveret til alle, overalt og altid i overensstemmelse.

Evidensbaseret appløsning baseret på kunstig intelligens

Klinisk testet løsning

SelfBack er testet i de kliniske brugssituationer som findes i et behandlingsforløb, og er løbende tilpasset bruger- og klinikerfeedback.

Databaseret løsning

Som digital sundhedsløsning er SelfBack datadreven, hvilket gør det muligt at få indsigt i behandlingsforløb på en helt ny måde. Derudover er det langt nemmere at måle og dokumentere effekten på baggrund af data.

Verdensførende forskerhold bag SelfBack

Holdet bag SelfBack består af nogle af verdens førende forskere inden for det muskuloskeletale område, som kontinuerligt bidrager med den nyeste viden om den bedste praksis inden for området. Derudover laver de kontinuerligt ny forskning baseret på SelfBack-appen, så effekterne kan ses endnu tydeligere.

SelfBack appen

Større publikationer

Fra starten af SelfBack-projektet i 2016 er der blevet udgivet flere større publikationer og artikler der belyser effekten af SelfBack. En længere række af nye publikationer og artikler er i støbeskeen, som vil blive offentliggjort løbende.

Januar 2023

The selfBACK artificial intelligence-based smartphone app can improve low back pain outcome even in patients with high levels of depression or stress

Læs artikel

Arrow

Februar 2022

Multimorbidity and co-occurring musculoskeletal pain do not modify the effect of the SELFBACK app on low back pain-related disability

Læs artikel

Arrow

August 2021

RCT - Effectiveness of App-Delivered, Tailored Self-management Support for Adults With Lower Back Pain–Related Disability

Læs artikel

Arrow

December 2019

An App-Delivered Self-Management Program for People With Low Back Pain: Protocol for the SelfBACK Randomized Controlled Trial

Læs artikel

Arrow

August 2018

A Decision Support System to Enhance Self-Management of Low Back Pain: Protocol for the SelfBACK Project

Læs artikel

Arrow