Tilmeld dine patienter SelfBack

SelfBack sikre dine patienter bliver aktivt involveret i deres behandling mod rygsmerter, og giver dermed øget compliance, og bedre resultater.

Vi giver samtidig adgang til et nyt niveau af indsigt om patienten uden for det kliniske miljø, og gør det muligt at infører data understøttet patient dialog.

Kontakt vores team

Medlemmer aktiveres uden for konsultationen

Patienter, som er aktiv i selv at håndtere deres lænderygsmerter gennem brugen af SelfBack, har en markant større chance for et positivt resultat.

SelfBack er et avanceret egenmestringssystem bygget på kunstig intelligens. Det sikrer en konstant udviklende vidensbase som understøtter den bedst mulige behandling til patienten.

Skræddersyet behandling til hver enkelt

SelfBack udarbejder et personligt egenmestringsprogram, som indeholder en træningsplan samt uddannelsesmateriale, alt sammen opdateret og justeret på ugentlig basis på baggrund af patientens evner og fremskridt.

Lær SelfBack at kende

SelfBack er den eneste rygapp på det danske marked med klinisk evidens. Se videoen for at forstå hvad det betyder for dig.

Hvem samarbejder vi med?

I løbet af årene har vi i SelfBack haft æren af at arbejde med nogle af de største internationale bidragsydere og aktører inden for sundhed og sundhedsforskning.

NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logoKeele University. Impact Accelerator Unit
NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logoKeele University. Impact Accelerator Unit

Verdens første AI-drevne digitale løsning i app-form med dokumenteret effekt

I et ekstensivt randomiseret kontrolleret forsøg har SelfBack vist dokumenterbar og signifikant effekt på patienter med ikke-specifikke lænderygssmerter, og kan dermed bidrage til en stor forbedring af den fysiske tilstand. Heriblandt:

Physician

38% reduktion i gennemsnitlig smerte

14% bedre egenhåndtering af af smerten

39% reduktion af maksimal smerte

Læs vores RCT

Baseret på de Nationale Kliniske Guidelines

SelfBack består af følgende tre nøglekomponenter:

Daglig aktivitet

SelfBack måler det antal skridt medlemmet er gået på daglig basis. Hver dag sættes et dagligt mål, som SelfBack motiverer medlemmet til at nå.

Uddannelse

Informative artikler og dagligt uddannende indhold, skræddersyet til hver enkelt, bidrager til at opnå den optimale egenmestring i behandlingsforløbet.

Træningsprogram

Ugentligt opdaterede og personaliserede træningsprogrammer sikrer at det kun er de mest relevante og bedste øvelser der bliver tilbudt patienten.

Støtte til patienterne i deres dagligdag

SelfBack understøtter patienterne mellem konsultationerne, og hjælper dem i deres behandlingsforløb mod en smertefri hverdag - med rigtig god adherence.

Derfor forøges chancen for et positivt resultat efter endt behandling, hvis patienterne bruger SelfBack i deres behandlingsforløb.

Appen er udviklet som et supplement til vanlig behandling, og ikke som en erstatning.

Hvad siger vores brugere?

"Efter et par måneders brug af SelfBack mærker jeg en klar forbedring/ styrkelse af min lænd, og mine lændesmerter er aftagende. Jeg kan f.eks. nu lave nogle pilatesøvelser, som jeg før på grund af smerter i ryggen, ikke kunne udføre"
Pia
SelfBack bruger
Quotation mark
“I den første uge lægger man ikke specielt meget mærke til intelligensen bag systemet, men efterhånden som tiden går, og man bruger SelfBack, så begynder man at lægge mærke til hvordan det tilpasses, og det er ret spændende at se”
Mand, 54 år
SelfBack bruger
Quotation mark
"Selvhjælp med Selfback-appen. En forfriskende nem at bruge app til patienter med lændesmerter. Et problemfrit, ligetil setup, som giver en personlig plan, der giver patienterne mulighed for at styre deres eget helbred. Øvelser demonstreres tydeligt med regelmæssige påmindelser"
Dame
SelfBack bruger

Et supplement til vanlig behandling

SelfBack kan bruges før, under og efter vanlig behandling.

Den manglende brik i puslespillet

Før den indledende konsultation kan SelfBack sørge for at præsentere den relevante indhentede information og indlede smertelindrende behandling som første hjælp.

Mellem konsultationerne

SelfBack understøtter patienterne mellem behandlingerne i klinikken, og indsamler relevant data der gør klinikeren i stand til endeligt at få indsigt i, hvordan behandlingen går i dagligdagen. Dermed minimeres recall bias.

Datadreven opkvalificeringen

Ved at kunne indsamle information inden, under og efter behandlingen, vil det kunne spare tid for klinikeren men også opkvalificere beslutningerne, da der vil være et let tilgængeligt datagrundlag til at understøtte klinikerens arbejde.

Dine patienter ønsker personlig og nærværende behandling

Kontakt SelfBack i dag, så vi sammen kan udforske mulighederne for at dine patienter kan få SelfBack. Dermed kan du markant forbedre behandlingen, få større indsigt i behandlingsforløbet og få mere tid til personlig behandling.

Kontakt vores team

Større publikationer

Fra starten af SelfBack-projektet i 2016 er der blevet udgivet flere større publikationer og artikler der belyser effekten af SelfBack. En længere række af nye publikationer og artikler er i støbeskeen, som vil blive offentliggjort løbende.

September 2023

Do age, gender, and education modify the effectiveness of app-delivered and tailored self-management support among adults with low back pain?—Secondary analysis of the selfback randomised controlled trial

Læs artikel

Arrow

August 2023

The Role of Pain Duration and Pain Intensity on the Effectiveness of App-Delivered Self-Management for Low Back Pain (selfBACK): Secondary Analysis of a Randomized Controlled Trial

Læs artikel

Arrow

Januar 2023

The selfBACK artificial intelligence-based smartphone app can improve low back pain outcome even in patients with high levels of depression or stress

Læs artikel

Arrow

Februar 2022

Multimorbidity and co-occurring musculoskeletal pain do not modify the effect of the SELFBACK app on low back pain-related disability

Læs artikel

Arrow

August 2021

RCT - Effectiveness of App-Delivered, Tailored Self-management Support for Adults With Lower Back Pain–Related Disability

Læs artikel

Arrow