Om SelfBack

SelfBack-appen er en egenmestring platform for uspecifikke lænderygsmerter, som er baseret på forskning udført af verdens førende forskere inden for det muskuloskeletale område.

Appen tilbyder en egenmestringsplan med fokus på fysisk aktivitet og træning af lænden, hvilket giver brugerne værktøjerne til aktivt at forebygge og håndtere deres lænderygsmerter.

Hvem samarbejder vi med?

I løbet af årene har vi hos SelfBack haft æren af at arbejde med nogle af de største internationale bidragsydere og aktører inden for sundhed og sundhedsforskning.

NHSSDUNTNUUniversity of GlasgowAtosNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes VidenscenterKeele University - Impact Accelerator UnitRobert Gordon University Aberdeen
NHSSDUNTNUUniversity of GlasgowAtosNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes VidenscenterKeele University - Impact Accelerator UnitRobert Gordon University Aberdeen

Vores værdier

Gå den ekstra mil, hvor ingen har været før

Digital Health – specielt i app-form – er et helt nyt område både i den offentlige og private sektor. Vi tror på at være forberedt, at stole på processen og dét at være villig til at drive det fremad kontinuerligt er vitalt for SelfBacks succes.

At fejle er lig med udvikling

Uden at fejle, sker der ingen udvikling. Alle kan fejle, men det er måden vi lærer af det på, der er vigtig. At støtte hinanden gennem muligheder for udvikling hjælper med at facilitere et bedre arbejdsmiljø med selvudvikling i fokus.

Fejr succeserne!

Succes er vores energikilde! At fejre succeser er en kerneværdi og et element i hverdagens arbejde hos SelfBack. Lukket en aftale? Lad os fejre det! Projektet overstået? Lad os fejre det! Endeligt fået has på det irriterende problem med koden? Lad os fejre det!

Arbejde skal være sjovt!

I den ideelle verden skulle mandage være den bedste dag på ugen. Det ved vi godt den overhovedet ikke er. Så hos SelfBack opfordres man til at udnytte den spontane energi der kan opstå og bare have det sjovt. Det tror vi er den sundeste måde at arbejde på. Vi tør vædde med, at du nok ikke hører flere grin i andre kontormiljøer.

Juster, tilpas og lykkes!

Vi forsøger at ’ramme jorden løbende’, og derfor er ukuelighed og tilpasningevne afgørende for at nå vores mål – SelfBack opfordrer aktivt til at tage ejerskab i forskellige opgaver og situationer.

Hvordan arbejder vi?

Hos SelfBack vægter vi fleksibilitet og gensidig tillid enormt højt. Derfor er der også mulighed for at flexe som det passer ind, så længe opgaverne bliver fuldført og deadlines overholdt. Vi arbejder fokuseret som ’eksperter’ på eget område, og agerer derfor som individuelle knudepunkter i projekter m.v., i en større sammenhæng. Det er derfor vigtigt for os, at vi alle løfter i flok, da alle i virksomheden er afhængige af hinanden på den ene eller anden måde. Udfordringen er, at Digital Health, specielt i app-form, er helt ubetrådt jord på rigtigt mange markeder; derfor er det vigtigt at se muligheder frem for begrænsninger – og virkeligt fejre det, når der er succes!

Hvor arbejder vi?

Vores hovedkvarter er lokaliseret i Odense SØ med bus lige til døren, og en letbanestation få hundrede meter fra domicilet. Banegården og motorvejen er inden for hhv. 12 og 7 minutters kørsel. Desuden ligger Syddansk Universitet kun et ejendomsmægler-stenkast fra kontoret.

The office in which SelfBack is located, lit up at night.

Vores hold

Søren Kleberg

LinkedIn

CEO & Founder

Steffen Lerche

LinkedIn

COO

Rasmus Faddersbøl

LinkedIn

CTO & Founder

Yvonne Küttemann

LinkedIn

CCO & Founder

Christian Lodberg Jensen

LinkedIn

Product Manager

Tony Dieu

LinkedIn

Developer

Mathias R. N. Hansen

LinkedIn

Research & Grant Specialist

Jeppe Rasmussen

LinkedIn

Developer

Linus Kleberg

LinkedIn

Customer Success Manager

Patrick Moors

LinkedIn

Web Design & Content Creation

Frederik J. Lamp

LinkedIn

Data Analyst

Klar til at sætte SelfBack i spil?

Tag kontakt til vores regionale repræsentanter for at høre nærmere om SelfBacks muligheder vedrørende områder som distribution, godtgørelse af sundhedsudgifter og meget mere.
Eller udfyld kontaktformen

Tyskland

Customer Sales
sales@selfback.dk

Frankrig

Niels Onteniente, Country Manager
nielso@selfback.dk

UK

Ken Garner, Country Manager
kengarner@selfback.dk

USA

Customer Sales
sales@selfback.dk

Global

Søren Kleberg, CEO
soren@selfback.dk