Om SelfBack

SelfBack leverer en helt ny evidensbaseret og kunstig intelligens-drevet løsning for patienter med lænderygsproblematikker. SelfBack blev udviklet over 5 år af et multidisciplinært hold af verdensførende forskere og praktikere på det muskuloskeletale og arbejdsmiljømæssige felt.

Den primære funktionalitet i SelfBack kaldes et ‘Decision support system’, hvis formål er at hjælpe borgere med at følge en behandlingsplan der indeholder øvelser (Både styrke og fleksibilitet), uddannelse og fordrer til almen fysisk aktivitet gennem skridttælling.

Løsningen er dermed udviklet til anvendelse som et supplement til vanlig behandling i forbindelse med et rehabiliteringsforløb. Disse funktionaliteter tilpasses og justeres løbende baseret på brugerens personlige mål, demografiske værdier, sygdomsforløb, tilstand og funktionsniveau. Løsningen er udviklet som en app, der kan bruges af den enkelte, uagtet om det er iPhone eller Android. SelfBack er CE-certificeret under MDD-direktivet som Medicinsk Udstyr Klasse I.

Hvordan arbejder vi?

Hos SelfBack vægter vi fleksibilitet og gensidig tillid enormt højt. Derfor er der også mulighed for at flexe som det passer ind, så længe opgaverne bliver fuldført og deadlines overholdt. Vi arbejder fokuseret som ’eksperter’ på eget område, og agerer derfor som individuelle knudepunkter i projekter m.v., i en større sammenhæng. Det er derfor vigtigt for os, at vi alle løfter i flok, da alle i virksomheden er afhængige af hinanden på den ene eller anden måde. Udfordringen er, at Digital Health, specielt i app-form, er helt ubetrådt jord på rigtigt mange markeder; derfor er det vigtigt at se muligheder frem for begrænsninger – og virkeligt fejre det, når der er succes!

Hvor arbejder vi?

Vores hovedkvarter er lokaliseret i Odense SØ med bus lige til døren, og en letbanestation få hundrede meter fra domicilet. Banegården og motorvejen er inden for hhv. 12 og 7 minutters kørsel. Desuden ligger Syddansk Universitet kun et ejendomsmægler-stenkast fra kontoret.

Hvem samarbejder vi med?

I løbet af årene har vi i SelfBack haft æren af at arbejde med nogle af de største internationale bidragsydere og aktører inden for sundhed og sundhedsforskning.

NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logoKeele University. Impact Accelerator Unit
NHS logoSDUNTNUUniversity of GlasgowAtos logoNational Research Centre for the Working Environment (NFA)Kiropraktorernes videnscenter logoKeele University. Impact Accelerator Unit

Vores værdier

Gå den ekstra mil, hvor ingen har været før

Digital Health – specielt i app-form – er et helt nyt område både i den offentlige og private sektor. Vi tror på at være forberedt, at stole på processen og dét at være villig til at drive det fremad kontinuerligt er vitalt for SelfBacks succes.

At fejle er lig med udvikling

Uden at fejle, sker der ingen udvikling. Alle kan fejle, men det er måden vi lærer af det på, der er vigtig. At støtte hinanden gennem muligheder for udvikling hjælper med at facilitere et bedre arbejdsmiljø med selvudvikling i fokus.

Fejr succeserne!

Succes er vores energikilde! At fejre succeser er en kerneværdi og et element i hverdagens arbejde hos SelfBack. Lukket en aftale? Lad os fejre det! Projektet overstået? Lad os fejre det! Endeligt fået has på det irriterende problem med koden? Lad os fejre det!

Arbejde skal være sjovt!

I den ideelle verden skulle mandage være den bedste dag på ugen. Det ved vi godt den overhovedet ikke er. Så hos SelfBack opfordres man til at udnytte den spontane energi der kan opstå og bare have det sjovt. Det tror vi er den sundeste måde at arbejde på. Vi tør vædde med, at du nok ikke hører flere grin i andre kontormiljøer.

Juster, tilpas og lykkes!

Vi forsøger at ’ramme jorden løbende’, og derfor er ukuelighed og tilpasningevne afgørende for at nå vores mål – SelfBack opfordrer aktivt til at tage ejerskab i forskellige opgaver og situationer.

Vores hold

Søren Kleberg

LinkedIn

CEO & Founder

Rasmus Faddersbøl

LinkedIn

CTO & Founder

Yvonne Küttemann

LinkedIn

CCO & Founder

Christian Lodberg Jensen

LinkedIn

Product Manager

Tony Dieu

LinkedIn

Developer

Mathias R. N. Hansen

LinkedIn

Research & Grant Specialist

Jeppe Rasmussen

LinkedIn

Developer

Sebastian Gildenpfenning

LinkedIn

Developer

Frederik J. Lamp

LinkedIn

Data Analyst

Linus Kleberg

LinkedIn

Customer Success Manager

Patrick Moors

LinkedIn

Multi Media Designer